Concurs: Castiga un sejur in Caraibe cu KLM. Sau un city-break in Amsterdam

[EXPIRAT]  Puteti castiga 2 bilete de avion pentru un sejur in Caraibe sau un city-break in Amsterdam la hotel de 4*. Premiul este oferit de KLM. Concursul se incheie pe 16 Septembrie.

Concursul presupune un efort de creativitate din partea voastra deoarece implica scrierea unei carti postale „virtuale” ca si cum ai fi in locul unde a fost facuta fotografia de pe acea carte postala. Un top 10 va fi votat apoi de un juriu format din bloggeri, iar premiile vor fi alese de public pe baza numarului de voturi.

Premiile:

Premiul 1. Bilete de avion pentru doua persoane pe ruta Bucuresti-Amsterdam-Curacao-Amsterdam-Bucuresti

Premiul 2. Bilete de avion pentru doua persoane pe ruta Bucuresti-Amsterdam-Bucuresti si cazare la hotel de 4* pentru doua nopti

Concurs: Castiga un sejur in Caraibe cu KLM
Pentru a participa la campanie trebuie sa urmezi instructiunile de mai jos:

1. Accesezi siteul www.destinatiatadevis.ro

2. Completezi datele tale personale, bifezi ca esti de acord cu termenii si conditiile si apesi pe Inscrie-te in concurs!

3. Apesi pe Vreau sa castig!

4. Alegi una dintre cele 4 poze disponibile (sageata jos/sus sub si deasupra pozei) si apesi pe sageata din dreapta pozei (Scrie cartea postala!)

5. Completezi datele din cartea postala si scrii un text cat mai original. Trebuie sa fie cat mai hazliu, sau cat mai destept, sau cat mai romantic, pentru ca va fi ales de un juriu. Textul trebuie sa se potriveasca cu imaginea din cartea postala, sa fie conceput in asa fel incat sa dea impresia destinatarului ca expeditorul s-a aflat in locul cu imaginea din cartea postala in momentul scrierii acestuia, si foarte important, textul trebuie sa fie unic si creativ.

6. Apesi Previzualizare carte postala!

7. Apesi Trimite carte postala!

8. Iti tii degetele incrucisate, evident!

9. Daca esti selectat printre cei 10 finalisti, vei fi invitat la evenimentul KLM, organizat în Bucuresti, miercuri 17 septembrie la ora 18:30, pe terasa Shopping Mall Promenada, unde participantii il vor alege pe marele castigator dintre cei 10 finalisti selectati de catre juriul nostru. Toti participantii la eveniment au sansa sa castige o excursie la Amsterdam si multe premii speciale!

Alte informatii:

Pagina concursului o puteti gasi aici

Regulamentul concursului este disponibil aici

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *