Targul de Craciun din Milano – 2 nopti de la 73 EUR/persoana (cazare + avion + transfer) – Totul inclus

Calatoreste low cost pentru 2 nopti pentru a vizita targul de Craciun din Milano cu zbor din Bucuresti, totul la 73 EUR/persoana, prin WizzAir cu plecare Vineri, 5 Decembrie, dimineata si retur in Bucuresti  Duminica, 7 decembrie, dimineata. Ai nevoie de o singura zi de concediu. Poti pleca si de Joi, 4 Decembrie, la un pret similar daca vrei sa stai 3 zile.

Pretul include biletele de avion Bucuresti – Milano (Bergamo) prin card Wizz Discount Club (27 EUR – sau 51 EUR fara card discount), transferul de la aeroport (10 EUR tur-retur) si cazare in camera mixta de 8 persoane (36 EUR cu tot cu taxa de oras).

Cazarea in camere duble se poate face prin Hotel Brasil Milan 1* (44 EUR/pers cu tot cu taxa de oras). Costul excursiei creste la 81 EUR/pers in acest caz. Fara Wizz Discount Club si in hotel cu camera dubla costul ajunge la 81+24 = 105 EUR.

Ca o regula generala, daca zbori de 2 ori pe an (tur-retur) cu WizzAir atunci e mai avantajos sa iti faci cardul de discount.

Targul de Craciun din Milano

Foto de Jose Mora

Daca Roma reprezinta „antichitatea” Italiei, Milano reprezinta modernitatea, noua Italie. Este unul dintre cele mai moderne orase italiene, desi este unul dintre cele mai vechi orase din lume. Spre deosebire de multe alte orase ale Italiei care iti arunca privelistile direct in fata, in Milano va trebui sa depui ceva efort pentru a-i descoperi natura. Este un oras al modei, al vietii de noapte, al cafenelelor. Cu maxime de 7 grade in Decembrie va fi totusi mai cald decat in Romania. Dar nu ne putem plange de temperaturi scazute cand mergem acolo pentru a vizita un targ de Craciun.

In Decembrie incepe sezonul Operei, aglomerand faimosul Teatro alla Scala. Aici puteti gasi si un muzeu de arta. Picolo Teatro incepe sezonul tot in luna Decembrie. Daca nu ti-ai facut cumparaturile de Craciun in Noiembrie, Milano poate fi un loc de unde poti cumpara cadouri speciale pentru cei dragi, desi, nu intotdeauna sunt ieftina.

Avion – WizzAir – 27 EUR (sau 51 EUR fara Wizz Discount Club)

Calatoreste low cost la Milano

Rezerva prin WizzAir

Cazare 2 nopti intre 5-7 Decembrie 2014 (36 EUR)

Cea mai ieftina cazare care respecta criteriile noastre (rezonabil de apropiata de obiectivele turistice si cu conditii bune) este prin Booking.com, in hostel in apropiere de centru in camera mixta de 8 persoane.

Cazare Nota Booking Tip cazare Anulare gratuita Mic dejun Pret cazare Pret total excursie
The Monastery Hostel 7.0 Pat in camera mixta (8 pers) Nu Nu 36 EUR 73 EUR Rezerva acum
Ostello Burigozzo 11 7.2 Pat in camera mixta(12 pers) Da Nu 46 EUR 83 EUR Rezerva acum
Alessandro Downtown Hostel 6.5 Pat in camera mixta(12 pers) Da Da 55 EUR 92 EUR Rezerva acum
Alte variante de cazare in CAMERA MIXTA prin Booking.com
Hotel Brasil Milan 1* 6.4 Camera dubla Nu Nu 44 EUR* 81 EUR Rezerva acum
New Moon Resort 6.4 Camera dubla Nu Nu 45 EUR* 82 EUR Rezerva acum
Ca Grande 1* 6.7 Camera dubla Da Da 46 EUR* 83 EUR Rezerva acum
Alte variante de cazare in CAMERA DUBLA prin Booking.com

*Pretul este valabil pentru o persoana in camera de 2 persoane.

Transfer Bergamo Orio al Serio – Milano – Bergamo Orio al Serio (8 EUR)

Cel mai ieftin transfer Bergamo Orio al Serio – Milano tur-retur este prin autobuz Terravision – rezervare online: 10 EUR (recomandarea noastra)

Ghiduri de calatorie
Descriere Sursa Limba Tip Pret
Ghid de calatorie USE-IT Engleza PDF (printabil) Gratuit Descarca acum
Ghid de calatorie Corint Libris.ro Romana Fizic 8.5 RON Cumpara acum

Pentru un top al atractiilor turistice va recomand si: Virtual Tourist Milano

Oferte similare la agentii de turism

Poti lua un city-break in Milano si prin Vola.ro. Click aici pentru redirectionare. Pachetele incep de la 154 EUR, nu contin transferul de la aeroport insa au in plus asigurarea de calatorie si mic dejun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *